uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

Van harte welkom!

Lees minder...

Villa te huur Mikebuda Hongarije
Verblijf en ontspan in een naar Hongaarse, en ook Nederlandse-, begrippen zeer grote en luxe villa in Hongarije. De woning is in 2005 gebouwd, heeft in 2013 groot onderhoud ondergaan en is gelegen nabij het, en dus echt voor ieder wat wils, mooie Budapest. Dit huis met zeven slaapkamers is voorzien van alle comfort, geïsoleerd (koel in de zomer, warm middels cv en haard in de overige jaargetijden) en voorzien van alle Westerse en luxe gemakken zoals bijvoorbeeld gratis Wi-Fi.

 

Lees meer ......... !

Villa te huur Mikebuda Hongarije


Geniet van de ongereptheid van het Hongaarse platteland, de natuur, de rust en privacy of de hectiek van de nabijgelegen hoofdstad tegen een zeer schappelijke huurprijs per persoon en lage dagelijkse kosten voor de innerlijke mens en buitenshuis eten! De woning met een woonoppervlak van meer dan 700 m2 (inhoud ruim 1.700 m3) is gelegen op de grens van het dorp Mikebuda, én op 45 minuten rijden van het centrum- én/óf 30 minuten van het vliegveld van Budapest, biedt u alle ruimte, rust en comfort die een mens zich kan wensen. Gesitueerd op een volledig omheint prachtig stuk natuur van ruim 12.500 m2 met eigen toegangshek, oprijlaan, grote parkeerplaats en groot prive zwembad maakt deze woning een perfecte verblijfsplaats voor gezin(nen) of groepen die een ontspannen vakantie willen houden al dan niet in combinatie met fietsen, wandelen, nordic walking of paardrijden (zie de tab "Mogelijkheden").

Daarnaast zijn gedurende het gehele jaar arrangementen mogelijk op het gebied van teambuilding, jagen en golf (zie eveneens de tab "Mogelijkheden").