uw huidige locatie:  Home > Mogelijkheden > Teambuilding

Teambuilding

De locatie is bij uitstek zeer geschikt voor teambuilding, incentives, MT- en directiesessies tot ongeveer 6 a 7 personen (of meer bij meerdere personen op een slaapkamer) die op een wat aparte wijze in alle rust hun strategieën willen evalueren, overdenken en uitwerken. Tussendoor zijn diverse activiteiten, excursies en cultuur bezoeken in te programmeren en kan overdag en/of gedurende de avonden een bezoek aan de wereldstad Budapest gebracht worden.

In het riante woongedeelte hangt een grote flatscreen TV met pc- / laptop- / beameraansluiting voor presentaties en de woning heeft voldoende inhoud en plekken om iedere deelnemer de ruimte en rust te geven zaken individueel voor te bereiden. Opstellingen in woon- en eetkamer zijn dermate makkelijk aan te passen dat daar groepsgewijs gewerkt kan worden.

De woning ligt in een zeer bosrijke en rustige omgeving, wordt beheert en werkelijk alle denkbare 24/7 verzorging, excursies, activiteiten en trips zijn in overleg mogelijk.

De kosten? Inschatting is dat het (all in, incluis vluchten en transfers) goedkoper uitvalt dan “een sessie op de hei” in Nederland! Prijzen op aanvraag.