uw huidige locatie:  Home > De woning > Algemeen

De woning: algemeen

Vanaf Utrecht is de afstand ongeveer 1.400 kilometer. Het is prima rijdbaar en de snelweg komt tot een 25 kilometer voor de eindbestemming, daarna tweebaans asfaltwegen van prima kwaliteit. Het vlotst rijdt het ’s nachts en voor wie overdag wil rijden, en het eventueel in twee dagen wil doen, is er op ongeveer de helft een uitstekende overnachtingsmogelijkheid bij hotel Am Ohewehr in Hengersberg (Duitsland, een half uurtje voor de Oostenrijkse grens), zie:http://www.hotel-am-ohewehr.de/.

Voor wie liever gaat vliegen zijn er mogelijkheden met Wizz Air (zie https://wizzair.com/nl-NL/Search) vanaf Eindhoven (alle dagen in de week) en Maastricht (tweemaal per week), maar er zijn ook mogelijkheden met andere low budget airlines vanuit diverse steden. Bij tijdige boeking liggen de prijzen zeer laag. Autohuur kan bij boeking via de beheerder, de beheerder kan u dan van- en naar het vliegveld wegbrengen. Prijzen variëren op huurperiode, beschikbaarheid, grootte van de auto en gezelschap. Huren op het vliegveld kan ook maar is duurder. Informatie over het bovenstaande op aanvraag.

Gesitueerd binnen een corridor tussen twee vogelreservaten en aan de rand van het bos. Een geheel omheint prachtig stuk natuur van ruim 12.000 m2 met eigen toegangshek, oprijlaan, dubbele garage voor 2 en een grote parkeerplaats voor 5 a 6 auto’s maakt deze woning perfect geschikt voor een verblijf voor één- of meerdere gezinnen. Tevens kan het dienst doen als (uitvals-) basis voor bijvoorbeeld wat grotere gezelschappen met gerichte activiteiten (zie tab Mogelijkheden).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lees meer...