uw huidige locatie:  Home > Omgeving

Omgeving

De omgeving is zeker de moeite van het verkennen waard. De woning ligt op korte afstand van en tussen de diverse karakteristieke plaatsen: Budapest, Csemö, Cegled, Lajosmisze, Kecskemét, Nagyköros en Albertirsa.

In en rond Budapest kan men haast onbeperkt winkelen. De dagelijkse boodschappen zijn op korte afstand te doen of bij wat uitgebreidere wensen kunt u naar de grotere Tesco in Cegled (6 dagen per week van 06.00-22.00 uur open, zondag gesloten) of de werkelijk reusachtige Tesco’s of Auchan’s vlak voor Budapest gaan. Onder Shopping vindt u nadere informatie.

Voor een gezellig diner buiten de deur kunt u naast Budapest (vele terrasjes en goed betaalbare restaurants langs de Donau en in het centrum) prima terecht  in Albertirsa (algemene kaart, goed en gratis WiFi), Cegled (diverse terrasjes en restaurants, goed en gratis WiFi), Lajosmisze (Italiaans, goed) en Nagyköros (algemeen en erg goed). Informatie in de woning of bij de beheerder.

In algemene zin kent Hongarije een ware badcultuur dankzij het grote aantal thermaalbaden in vele plaatsen verspreid over het hele land. Zelfs als u niet van zwemmen houdt, is het een belevenis om zo´n thermaalbad te bezoeken. Hongaren zijn gewend om tot op hoge leeftijd regelmatig een thermaalbad te bezoeken vanwege het geneeskrachtige warme water (30 graden), de ontspanning en voor de gezelligheid. Lees meer onder Wellness.